Health Force - Chlorella Manna - 300 gram

Health Force - Chlorella Manna - 300 gram
€ 34,95

Availability: In stock

Chlorella Manna bevat belangrijke vitaminen, mineralen, eiwitten en alle 8 essentiële aminozuren. Het kan bijdragen aan een gezonde darmflora, detox en herstel lichaam, gezond houden van je bloed, spijsverteringsorganen en het ondersteunen van je lever en nieren.
Omschrijving

Details

Health Force Chlorella Manna poeder

Chlorella is een groene alg. Het is een krachtige bron van eiwitten.Chlorella is de enige plant op de planeet die in minder dan een dag kan verviervoudigen in grootte. Het bevat de Chlorella Groei Factor (CGF). Dat is een krachtige fytonutriënt bestaande uit aminozuren, beta-glucanen, nucleïnezuren, peptiden en polysachariden. CGF zorgt ervoor dat de alg razendsnel kan groeien. In het menselijk lichaam levert dit een bijdrage aan een snel herstel van onze lichaamscellen en –weefsel.

Chlorella bevat alle vitamines (behalve vitamine D), veel mineralen (waaronder veel calcium en ijzer), aminozuren, enzymen, vetzuren (vooral omega 3), essentiële suikers, eiwitten, sporenelementen en antioxidanten. Chlorella bevat een uitzonderlijk hoog gehalte chlorofyl. Dit zorgt voor het gezond houden van je bloed, je spijsverteringsorganen en het ondersteunen van de lever en nieren. Tevens helpt het je darmflora te herstellen. Tot slot heeft chlorella een ontgiftend (detox) werking op ons lichaam.

Health Force Chlorella Manna™ wordt gekweekt in tanks gevuld met gezuiverd water in een zorgvuldig gesteriliseerd en gecontroleerd systeem. Dat resulteert in een product dat vrij is van zware metalen, pesticiden, microben en andere vervuilende stoffen.

Verteerbaarheid van Health Force - Chlorella Manna

Chlorella Manna™ is een unieke stam van chlorella (Chlorella vulgaris) die, wanneer ze groeien in binnen-tanks, een zeer dunne celwand produceert die van nature barst bij het drogen. Dit stelt chlorella in staat om de schade aan kwetsbare voedingsstoffen te voorkomen.De dunne celwand verhoogt de verteerbaarheid boven die van normale chlorella.

Eigenschappen van Health Force - Chlorella Manna

Chlorella bevat belangrijke vitaminen, mineralen, veel eiwitten en alle 8 essentiële aminozuren. Het kan zorgen voor het gezond houden van je bloed, je spijsverteringsorganen en het ondersteunen van je lever en nieren. Het helpt je darmflora te herstellen. Tot slot heeft chlorella een ontgiftend (detox) werking op ons lichaam. Ook ondersteunt chlorella de regulering van je bloedsuikerspiegel.

Aanbevolen gebruik voor Health Force - Chlorella Manna

Aanbevolen gebruik:neem dagelijks 1-15 afgestreken theelepel Chlorella Manna Powder. Het kan direct worden genomen, gemengd met water/sap, gestrooid op salades, of gemengd met voedsel.

Ingrediënten van Health Force - Chlorella Manna

100% pure chlorella

Additional Information

Additional Information

EAN 650786000000
Inhoud 300 gr
Reviews