Mattisson Goji Juice - Puur - Organic

Mattisson Goji Juice - Puur - Organic
€ 23,31

Availability: In stock

Goji Berry ook wel Boksdoorn, Wolfberry of Lycium Tibetica genoemd, is een plant die groeit in het Himalaya gebergte rond Tibet, Mongolië en China.
Omschrijving

Details

Gebruiksadvies Mattisson Goji Juice

30-60 ml Goji Juice Blend 1x daags een half uur voor de maaltijd innemen, eventueel oplossen in water of vruchtensap. Fles schudden voor gebruik en na opening gekoeld en buiten directe invloed van de zon bewaren. Wij adviseren het gebruik van Goji Juice Blend elke drie maanden 14 dagen te onderbreken. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Eigenschappen mattisson goji juice puur

  • In de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt het veel voorgeschreven.
  • Het bevat essentiële vetzuren die de hormoonproductie stimuleren, werkt positief op stemming en zenuw stelsel.
  • Dagelijks Goji Berry gebruik draagt bij tot een langer en vitaler leven, aldus onderzoekers.
  • Goji bes extract is zeer rijk aan anti-oxidanten (meer dan in het fruit) en ijzer, heeft 19 aminozuren, de belangrijke bouwstenen van eiwitten in het lichaam. Mineralen (21) waaronder Germanium en 13% hoogwaardig eiwitten Verder bevatten de bessen een groot spectrum- en zijn rijk aan carotenoïden, bètacaroteen en zeaxanthin.
  • De bessen bevatten meer vitamine C dan sinasappels. Bevat B- vitamines die een rol spelen bij het omzetten van voedsel naar energie. Zijn rijk aan vitamine E (komt zelden voor in fruit).
  • Het bevat beta-sitosterol, een ontstekingsremmer, evenals sesquiterpenoiden (cyperone, solavetivone). Daarnaast bevat het tetrapenoiden (zeaxantine, physaline) en betaine.
Additional Information

Additional Information

EAN 8717680000000
Inhoud 1000 ml
Reviews