Hennepzaad

Hennepzaad kopen

Mysuperfood.nl wilt graag zijn klanten een breed en gezond assortiment aanbieden. Dit willen wij doen door een u uitstekende service te bieden met een zeer gemakkelijke procedure om uw producten te kunnen bestellen. Plaatst u voor 16:00 uur uw bestelling dan is het de volgende werkdag nog in huis. Mist er nog iets in het assortiment of heeft u een tip dat u met ons wilt delen dan horen wij dit graag. Stuur ons dan een mail en dan reageren wij zo snel mogelijk terug.

Hennepzaad

Hennepzaad komt uit een eenjarige plant van de hennepfamilie. De plant wordt ook wel Cannabis sativa genoemd. De hennepplant wordt al jaren gezien als een medicinale plant en wordt nu zelfs in de VS toegestaan voor medicinale doeleinden. Het zaad van de hennepplant is zeer gezond voor je lichaam en je krijgt er ook een stralende huid van. Zo bevat het veel eiwitten, gezonde vetten, koolhydraten en onverzadigde vetzuren. Een van de vele redenen om hennepzaad aan je voedsel toe te voegen is om zijn rijkheid aan vezels.

Waarom Hennepzaad kopen?

Wanneer mensen denken aan hennep denken ze aan de psychoactieve werkingen, maar hennepzaad geeft geen van deze werkingen. Daarnaast kan hennepzaad ook erg goed zijn voor je hart- en bloedvaten, het kan helpen om je geheugen in goede conditie te houden en het is goed voor de hormonenbalans. Het is erg lekker en gezond om hennepzaad toe te voegen aan je yoghurt, smoothie of andere fruitdrank.

Set Descending Direction

1-12 of 14

Page:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction

1-12 of 14

Page:
  1. 1
  2. 2